http://www.pushka.eu
Pushka.eu - Online gun shop Pushka.eu - Online gun shop
http://www.pushka.eu Често задавани въпроси Контакти
Количка
 
Как да платя
 
 

Цена и плащане
 Цените на всички продукти са в български лева и са за един брой. Имате възможност да прекалкулирате цените и в евро, като преминете на английски език, ако по този начин ви е по-удобно.
 Плащането се извършва само в български лева, когато сте избрали опцията за заплащане при доставка (опцията е валидна само за доставки на територията на България). Крайната цена се оформя като сбор от цената на поръчаните продукти и цената на доставката и се калкулира автоматично.
 При поръчки за по-големи суми можем да договорим и отстъпка от общата сума на избраните от Вас продукти, безплатна доставка или да получите безплатни продукти. Това не важи за продукти, които са намалени или са вече с безплатна доставка.
Засега предлагаме следните начини на заплащане:
 - Наложен платеж (заплащане при получаване на доставката): при доставката на стоката заплащате на куриера общата дължима сума (сума продукти + цена доставка), която Ви е предварително известна и е потвърдена от Вас. Тази опция за заплащане е валидна само за доставки в България.
 - с дебитна/кредитна карта чрез www.epay.bg - заплаща се предварително онлайн.
- PayPal - тази опция е възможна само в www.air-rifles.eu, понеже в www.pushka.eu има продукти, които не са разрешени за заплащане през Пейпал.
 

 
  НОВИ ПРОДУКТИ  ::   Как да поръчам  ::   Как да платя  ::   ВЪПРОСИ  ::   Общи условия  ::   Линкове  ::   Карта на сайта
Copyright © 2007-2024 ПУШКА.EU, Всички права запазени