Pushka.eu
Pushka.eu -  оръжеен магазин ПУШКА.ЕУ Pushka.eu -  оръжеен магазин ПУШКА.ЕУ
http://www.pushka.eu Често задавани въпроси Контакти
Количка
рибарски мрежи, мрежи за риболов
 
КАТАЛОГ
 

ТЪРСИ
   
 
ПРОФИЛ
 
 
семеен хотел Свети Влас, басейн, ниски цени

организиране на заря и фойерверки
 
Общи условия
 
 

С настоящите условия се уреждат всички взаимоотношения между www.pushka.eu и клиентите на е-магазина. За възникнали неуредени въпроси от Общите условия се прилага действащото законодателство на Република България.

Защита на личните данни
Личната информация, която ние съхраняваме, се използва съгласно Закона за защита на личните данни в България.
Данните, които нашите клиенти предоставят при регистрирането си, са конфиденциални и не се преотстъпват на трети страни. Те се използват единствено от нас с цел подобряване качеството на обслужване.
Чрез предоставените данни за регистриране в магазина, клиентите получават потребителско име и парола, с които се идентифицират и имат право да пазаруват. ПУШКА.eu си запазва правото да отказва достъп, да прекратява регистрация на клиент, или да отказва изпълнение на поръчки по свое усмотрение. При отказана от нас поръчка разходите са за наша сметка.
При регистрацията или по-късно чрез опция в ''Моят профил'', клиентите имат възможността да заявят да получават е-мейли с новини (като магазинът спазва всички изисквания на Закона за електронната търговия), както и възможността по-късно да се откажат от тази услуга чрез същата опция в ''Моят профил''.
 
Поръчка
След направената от клиента поръчка в онлайн-магазина представител на Pushka.eu се свързва с него по посочени телефон или е-мейл, за потвърждаване на цената и срока на доставката. При потвърждение от страна на клиента поръчката се счита за приета.
Подаването на точна и актуална информация е гаранция за безпроблемното осъществяване на поръчката. Посочването на непълни или неверни данни прави поръчките невалидни.
 
Доставка - повече за доставката можете да прочетете тук

Цена и плащане - повече за цените и начините на плащане можете да прочетете тук
Гаранция
Pushka.eu гарантира на своите клиенти за качеството на стоките към момента на тяхното изпращане. Проверката на доставката трябва да бъде извършена пред очите на куриера в момента на получаването и при установено несъответствие с поръчката или повреда на същата, клиентът има право да откаже пратката.
Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно използване на продукта, наднормено натоварване или употреба в разрез с предписанията в описанието на стоката или с неподходящи консумативи.
 

Права и задължения на pushka.eu
- задължава се да изпрати поръчаната стока в договорения срок;
- не носи отговорност за невярности в посочената от производителя информация за стоката;
- има право да не изпълни поръчка при посочени неверни лични данни от страна на клиента;
- при забавяне или неизпълнение на поръчката поради обстоятелства, независещи от нас, Pushka.eu не носи отговорност;
- при забавяне от наша страна, можете да разчитате на компенсация.
 
Права и задължения на клиента
- задължава се да посочи валидни телефон и адрес за доставка;
- задължава се да заплати цената на поръчаните стоки и доставка;
- има право да получи поръчаните стоки;
- има право да поиска връщането на стоката в следните случаи:
1.при несъответствие с поръчаната стока
2. при констатирани липси
3. при констатирани видими дефекти или нарушена цялост на опаковката поради неправилно транспортиране
4. при несъответствие с поръчания размер
5. при несъответствие с договорената цена
6. при неспазен срок на доставката
7. В сроковете, посочени от законодателя.
Клиентът трябва да провери пратката пред очите на куриера и при установяване на някой от горепосочените случаи, има право да поиска връщане на доставката. Клиентът не трябва да подписва придружаващите доставката документи, че е получил стоката и незабавно трябва да ни уведоми.

Връщането на стоката е възможно само, ако е запазена опаковката на стоката и стоката е във вида, в който е получена, т.е. не е увредена или видимо употребявана.
 
При предявяване на рекламация в рамките на гаранционния срок и стоката е с непроменен външен вид и запазена опаковка:
1. При фабрични дефекти - безплатно извършване на ремонт, като ние поемаме транспортните разходи и в двете посоки. Съгласно Чл.113 (1) от Закона за защита на потребителите, ремонтът на стоката трябва да се извърши за не повече от един месец, считано от предявяване на рекламацията от страна на клиента.
Според чл. 114 от същия закон: „(2) Потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване цената на стоката, когато търговецът се съгласи да бъде извършена замяна на потребителската стока с нова или да се поправи стоката в рамките на един месец от предявяване на рекламацията от потребителя.”
Според Закона за защита на потребителите клиентът има право да се откаже от поръчаната стока в рамките на седем работни дни от деня на потвърждението на поръчката. Клиентът е задължен да съхранява стоката във вида, в който я е получил (чл. 55 от Закона за защита на потребителите). Ако клиентът желае да откаже поръчката, се използва номера на поръчката в получения от клиента е-мейл. В този случай се заплащат само транспортните разходи за куриера. Според същия закон pushka.eu ще възстанови в пълен размер заплатените суми за стоки не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която клиентът е упражнил правото си на отказ от направената поръчка.
2. Заменяне на стоката с нова, ние поемаме транспортните разходи и в двете посоки, ако стоката е в гаранция и е върната във вида, в който е била изпратена. Тази опция е валидна, ако точка 1 не може да бъде изпълнена в едномесечния срок;
3. Възстановяване на заплатената сума. Тази опция е валидна, ако не можем да ви предоставим нов продукт или да отремонтираме стария.;
3. Отбив от цената по договаряне според индивидуалния случай;
 
Клиентът се задължава да спазва действащото законодателство на Република България и настоящите Общи условия за пазаруване в магазин Pushka.eu.
 
  НОВИ ПРОДУКТИ  ::   Как да поръчам  ::   Как да платя  ::   ВЪПРОСИ  ::   Общи условия  ::   Линкове  ::   Карта на сайта
Copyright © 2007-2018 ПУШКА.EU, Всички права запазени