http://www.pushka.eu
Pushka.eu - Online gun shop Pushka.eu - Online gun shop
http://www.pushka.eu Често задавани въпроси Контакти
Количка
 
Доставка
 
 

Доставка
Доставката се извършва на територията на Република България от куриерските услуги на Спиди (до адрес и офис) и Еконт (до офис).
Също така доставяме и до други държави чрез международни куриери. Цената на всяка доставка в България зависи от нейното тегло и цена, а за доставки в чужбина зависи и от страната, до която се извършва доставката. За ваше улеснение цената на доставка се изчислява автоматично и присъства при оформянето на крайната цена на поръчката.
В случай, че желаете да вземете поръчката си директно от ловно-рибарски магазин "Рибарска среща - при Карото", то можете да го направите по всяко време след като поръчката е потвърдена и това е уточнено.

Срокът на доставка за България е от 1 до 3 работни дни след потвърждение на поръчката (в зависимост от избрания вид доставка и населеното място, до което ще се достави стоката и графика на куриера). При потвърждението на поръчката, ще Ви уведомим кога може да очаквате доставката си.
При доставката на пратката задължително проверявайте за съответствието и състоянието на получената стока пред очите на куриера. При констатирани нередности веднага се свържете с нас, а при механични увреждания на продукт от пратката, направете протокол-рекламация с куриера и не приемайте пратката.

Срокът на доставка за чужбина с куриер е от 5 до 10 работни дни. Изключение прави месец декември, поради по-голямата натовареност на куриерите. Възможно е забавяне от 3-4 дни при национални празници - основно в България и Румъния.
 
Разсрочено плащане чрез TBI кредит
TBI кредит Продуктите от оръжеен магазин пушка.еу вече могат да бъдат закупени и на изплащане чрез TBI кредит
  НОВИ ПРОДУКТИ   ::   Как да поръчам   ::   Как да платя   ::   ВЪПРОСИ   ::   Общи условия   ::   Линкове   ::   Карта на сайта
Copyright © 2007-2024 ПУШКА.EU, Всички права запазени